Tip: Informatie over trouwen in Friesland

Uniek trouwvervoer in Friesland

De traditie van het trouwvervoer

Het trouwvervoer speelt een belangrijke rol tijdens de trouwdag. Volgens de traditie komt de bruidegom op de trouwdag, met het bruidsboeket in de hand, in de trouwauto aanrijden bij het ouderlijk huis van zijn a.s. bruid. Hier mag hij zijn a.s. bruid bewonderen en het bruidsboeket geven. De trouwfotograaf legt dit moment al voor eeuwig vast, waardoor de trouwauto direct al een belangrijke rol speelt. 

Pas het trouwvervoer aan op jullie trouwdag
Uiteraard kun je het trouwvervoer selecteren op jullie eigen smaak. Maar hoe mooi is het dat dit aansluit op de hele stijl of thema van jullie mooiste dag als jullie straks gaan trouwen in Friesland? Het geeft een prachtig beeld voor jullie gasten en dus ook voor de fotoreportage en trouwfilm.

Een Limousine als trouwauto
Een stijlvolle limo is toch wel de top van luxe en uitstraling om jullie op de trouwdag naar de verschillende locaties te vervoeren. Maar zo’n verlengde limo heeft ook nog een aantal handige voordelen. Als jullie bruidskinderen aan je zijde hebben dan kunnen zij ook mee in de trouwauto. Zij horen tenslotte ook bij het bruidspaar te zijn. En hoe waardevol is het dat jullie eigen ouders de trouwdag van hun kinderen mogen meemaken? Wat zullen zij trots en blij zijn als ze jullie in de limo mogen vergezellen? En zie je de trouwfoto’s met jullie ouders erop over een aantal jaren al voor je? 

Een klassieker: Vintage VW busje

Wat we voor de limo hebben genoemd geldt ook voor een vintage VW busje. Ook hier kunnen de bruidskinderen, ouders e.d. in mee rijden als jullie dat willen. Alleen is de stijl van zo’n Volkswagen T1 bus weer totaal anders dan die van een verlengde limo. Je geeft er jullie trouwdag een andere stijl aan mee aan. Net als een limo is een vintage VW bus ook erg populair als trouwvervoer. 

De fotolocatie

Als je gebruikt maakt van een externe fotolocatie dan gaan de bruidskinderen, ceremoniemeester en ouders misschien ook wel mee om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Hoe mooi is het dan als je daar samen in de Limousine of Volkswagen bus naar toe kunt rijden. Zie je de foto’s al voor je?

Amerikaanse schoolbus: Met z’n allen!

Als we het dan toch hebben over samen gebruik van het trouwvervoer maken, dan is een Amerikaanse Schoolbus wel helemaal een topper! Met z’n allen in een Amerikaanse schoolbus naar de trouwlocatie en eventuele andere locaties. Dan is het feest al begonnen als jullie gasten net de schoolbus zijn ingestapt. 

Neem vroegtijdig contact op met trouwvervoer Friesland want deze trouwauto’s en trouwbussen zijn uitermate populair bij de a.s. bruidsparen. 

> <

Limousine huren Friesland is een onderdeel van autobedrijfvenema.frl